Varstvo podatkov

Podjetje Gradbena točka d.o.o., Tupaliče 59, 4205 Preddvor, v nadaljevanju Upravljavec, sprejema naslednjo izjavo o varstvu osebnih podatkov v skladu z Uredbo o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov – GDPR (EU2016/679) in Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

 

 

Splošno

Zasebnosti obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini posvečamo veliko pozornost in zavedamo se, da so osebni podatki, ki nam jih uporabniki zaupate, občutljive informacije, zato se zavezujemo, da jih bomo varovali pred zlorabo, razkrivanjem, nepooblaščenim dostopom in jih pod nobenih pogojem ne bomo posredovali tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za namen, zaradi katerega so bili posredovani. Dostavni službi (DPD) bomo zaupali potrebne podatke za dostavo naročenih izdelkov (ime in priimek prejemnika, naslov za dostavo, tel. št. in e-naslov za obveščanje o statusu paketa).

 

 

Posredovanje podatkov in protokoliranje za interne sistemske in statistične namene

Naša spletna stran ne uporablja piškotkov, kot ne zbira podatkov o vašem brskalniku in ne o vašem IP naslovu. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

 

Uporaba podatkov uporabnikov

Zbiramo in uporabljamo vaše osebne podatke, v kolikor je to potrebno za omogočanje uporabe naše spletne ponudbe in vašega naročila ali najema naprave. Sem še posebej sodijo podatki za vašo identifikacijo (ime, priimek, naslov, telefon) ter obseg koriščenja naše ponudbe. Nadalje lahko uporabimo kontaktne podatke, katere ste dodatno navedli. Upravičeni smo do uporabe podatkov koristnikov zgolj za obdelavo naročila. Imate pravico do ugovora zoper uporabe vaših podatkov.