Preklic in odstop

Preklic naročila

Naročilo lahko prekličete isti dan od 7 do 15 ure ali naslednji dan v istem urnem terminu, če ste naročili po 18 uri:

* s klicem na telefon: 030 375 929 

* preko elektronskega poštnega naslova: info@gradbena-tocka.si

 

Pri preklicu naročila navedite:

- ime in priimek

- naslov,

- telefon na katerem ste dosegljivi,

- številko naročila, ki ga preklicujete,

- artikel in število kosov, ki jih želite preklicati;

 

14 dnevni rok za menjavo ali vračilo

Naša želja je, da v spletni prodajalni Gradbena-tocka.si nakupujete udobno, varno in brez skrbi.  Razumemo, da pri spletnem nakupu izdelka niste videli, zato vam omogočamo, da v roku 14 dni izdelek preprosto vrnete ali zamenjate.

Zamenjava ali vračilo izdelka, ki ga ni na zalogi in ga naročimo posebej samo za vas, ni možna. 

Zamenjava izdelka

Postopek zamenjave je preprost. Izdelek lahko zamenjate v roku 14 dni od prevzema. Izdelek, ki ga imate doma, zapakirajte v paket in ga pošljite na naš naslov. Paketu priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov ter fotokopijo računa. Na obrazec poleg svojih podatkov vpišite, kateri drug izdelek želite. Naročen izdelek vam bomo poslali v najkrajšem možnem času. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nepoškodovan, zapakiran v originalno embalažo, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

OBRAZEC ZA ZAMENJAVO IZDELKA  ( .pdf / .doc)

 

Vračilo izdelka / odstop od pogodbe

V roku 14 dni od prevzema naročenega blaga imate pravico odstopiti od nakupa, brez navedbe razloga za svojo odločitev (43. člen ZVPOT).  V tem roku nam po elektronski pošti info@gradbena-tocka.si  ali na  telefonsko številko 030 375 929 sporočite, da odstopate od nakupa. Po vaši najavi odstopa od nakupa začne teči 30 dnevni rok, v katerem morate izdelek vrniti. Paketu, ki ga vračate, obvezno priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov ter fotokopijo računa. Na obrazec poleg svojih podatkov vpišete tudi številko svojega tekočega računa, na katerega bomo, v roku 5 delovnih dni po prejemu vrnjenih izdelkov, nakazali kupnino. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Odstop od nakupa kupca, ki je pravna oseba, se presoja po določbah Obligacijskega zakonika.

OBRAZEC ZA VRAČILO IZDELKA ( .pdf / .doc)