Menjava in reklamacije

14 dnevni rok za menjavo ali vračilo

Naša želja je, da v spletni prodajalni Gradbena-tocka.si nakupujete udobno, varno in brez skrbi.  Razumemo, da pri spletnem nakupu izdelka niste videli, zato vam omogočamo, da v roku 14 dni izdelek preprosto vrnete ali zamenjate.

Zamenjava ali vračilo izdelka, ki ga ni na zalogi in ga naročimo posebej samo za vas, ni možna. 

Zamenjava izdelka

Postopek zamenjave je preprost. Izdelek lahko zamenjate v roku 14 dni od prevzema. Izdelek, ki ga imate doma, zapakirajte v paket in ga pošljite na naš naslov. Paketu priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov ter fotokopijo računa. Na obrazec poleg svojih podatkov vpišite, kateri drug izdelek želite. Naročen izdelek vam bomo poslali v najkrajšem možnem času. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nepoškodovan, zapakiran v originalno embalažo, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

OBRAZEC ZA ZAMENJAVO IZDELKA  ( .pdf / .doc)

 

Vračilo izdelka

V roku 14 dni od prevzema naročenega blaga imate pravico odstopiti od pogodbe, brez navedbe razloga za svojo odločitev (43. člen ZVPOT).  V tem roku nam po elektronski pošti info@gradbena-tocka.si  ali na  telefonsko številko 030 375 929 sporočite, da odstopate od pogodbe. Po vaši najavi odstopa od pogodbe začne teči 30 dnevni rok, v katerem morate izdelek vrniti. Paketu, ki ga vračate, obvezno priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov ter fotokopijo računa. Na obrazec poleg svojih podatkov vpišete tudi številko svojega tekočega računa, na katerega bomo, v roku 5 delovnih dni po prejemu vrnjenih izdelkov, nakazali kupnino. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Odstop od pogodbe kupca, ki je pravna oseba, se presoja po določbah Obligacijskega zakonika.

OBRAZEC ZA VRAČILO IZDELKA ( .pdf / .doc)

 

Reklamacija 

V primeru reklamacije izdelka iz naslova stvarne napake vas prosimo, da izdelek vrnete v originalni embalaži in priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov, v katerem opišete napako, ki ste jo zaznali na izdelku. Paketu priložite tudi fotokopijo računa. Vrnjen izdelek bomo predali v reklamacijsko službo, ki bo ocenila upravičenost reklamacije. O rezultatu postopka in nadaljnjih korakih vas bomo obvestili v roku 8 dni po prejemu reklamacije. Gradbena točka d.o.o. ne odgovarja za napake in morebitno nastalo škodo, ki nastane ob nepravilni uporabi in vzdrževanju izdelka.

OBRAZEC ZA REKLAMACIJO IZDELKA  ( .pdf / .doc)

 

Pri vračilu, menjavi ali reklamaciji izdelkov ne pozabite priložiti obrazca in fotokopije računa.

Izdelke pošljite na naslov:

       GRADBENA TOČKA d.o.o.

       Tupaliče 59

       4205 Preddvor – s pripisom spletna prodajalna

Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo po elektronski pošti info@gradbena-tocka.si  ali na telefonski številki 030 375 929.

 

Reklamacije izdelkov, poškodovanih med prevozom

Reklamacije izdelkov, poškodovanih med prevozom, se upošteva v roku sedmih (7) dni od prevzema pošiljke. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. V primeru, da so na izdelku že ob prevzemu opazni znaki poškodb, lahko kupec pošiljko zavrne, od uslužbenca hitre pošte pa zahteva sestavo reklamacijskega zapisnika o poškodovani pošiljki. Le tako bomo lahko kupcu kar najhitreje poslali nov izdelek in upoštevali reklamacijo.

OBRAZEC ZA REKLAMACIJO IZDELKA ( .pdf / .doc)